SOM NOTÍCIA!

En aquest espai trobareu el recull de notícies aparegudes en diferents mitjans de comunicació sobre el nostre agrupament.


El Cau Flos i Calcat prepara un documental pels seus 65 anys

- Notícia relacionada amb la preparació del documental dels 65 anys del nostre agrupament a la web de Ràdio Arenys: http://radioarenys.cat/noticia/el_cau_flos_i_calcat_prepara_un_documental_pels_seus_65_anys.


Participem al manifest contra la violència masclista

- Notícia relacionada amb la nostra particpació de la lectura contra el manifest contra la violència masclista a la web de Ràdio Arenyshttp://radioarenys.cat/noticia/un_centenar_de_persones_assisteixen_a_la_lectura_del_manifest_contra_la_violencia_masclista.


El cau Flos i Calcat tanca aquesta setmana les inscripcions

- Notícia relacionada amb el tancament d'inscripcions per aquest curs, apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://www.radioarenys.cat/noticia/el_cau_flos_i_calcat_tanca_aquesta_setmana_les_inscripcions_pel_nou_curs.


El cau Flos i Calcat obre inscripcions pel nou curs

- Notícia relacionada amb l'inici d'inscripcions al cau pel proper curs, apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://www.radioarenys.cat/noticia/el_cau_flos_i_calcat_obre_inscripcions_pel_nou_curs_la_setmana_que_ve.


El cau Flos i Calcat busca monitors pel nou curs

- Notícia relacionada amb la campanya de "Busquem caps!" pel proper curs, apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://radioarenys.cat/noticia/el_cau_flos_i_calcat_busca_monitors_pel_nou_curs.


Els Cau Flos i Calcat ja té a punt els campaments

- Notícia relacionada amb l'inici dels Campaments d'estiu 2016 del cau apareguda a la web de Ràdio Arenys: http://radioarenys.cat/noticia/els_caus_sant_francesc_i_flos_i_calcat_ja_tenen_a_punt_els_campaments.


Una cinquantena de persones participen en el 'Clean'up Europe!'

- Notícia relacionada amb la recuperació de la platja del Cavaió d'Arenys de Mar en la que hi va participar el nostre agrupament a la web de Ràdio Arenyshttp://radioarenys.cat/noticia/una_cinquantena_de_persones_participen_al_clean_up_europe.


L'escudella de recapte ja comença a bullir

- Notícia relacionada amb l' escudella de recapte del cau apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://radioarenys.cat/noticia/l_escudella_de_recapte_ja_comenca_a_bullir.


L’escudella de recapte començarà a bullir dimarts al matí

- Notícia relacionada amb l' escudella de recapte del cau apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://radioarenys.cat/noticia/l_escudella_de_recapte_comencara_a_bullir_dimarts_al_mati.


El Cau Flos i Calcat, no farà la recollida d'ampolles de cava

- Notícia relacionada amb la recollida d'ampolles el cau apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://www.radioarenys.cat/noticia/el_cau_flos_i_calcat_de_moment_no_fara_la_recollida_d_ampolles_de_cava.


L'agrupament Escolta Flos i Calcat recull les ampolles cava


Els caus d'Arenys obren inscripcions aquest cap de setmana

- Notícia relacionada amb les inscripcions del nou curs del cau apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://radioarenys.cat/noticia/els_caus_d_arenys_obren_inscripcions.


El cau Flos i Calcat busca nous monitors

- Notícia relacionada amb la recerca de nous caps del cau apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://radioarenys.cat/noticia/el_cau_flos_i_calcat_busca_nous_monitors.


El Cau Flos i Calcat marxa de campaments d'estiu

- Notícia relacionada amb l'inici dels Campaments d'estiu 2016 del cau apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://www.radioarenys.cat/noticia/el_cau_flos_i_calcat_marxa_de_campaments_d_estiu.


Unes 70 persones participen en la plantada popular al Cavaió

- Notícia relacionada amb la recuperació de la platja del Cavaió d'Arenys de Mar en la que hi va participar el nostre agrupament a la web de Ràdio Arenyshttp://www.radioarenys.cat/noticia/unes_70_persones_participen_en_la_plantada_popular_al_cavaio.


Escudella de recapte popular al Calisay

- Notícia relacionada amb l'Escudella de Recapte 2016 apareguda a la web de El Punt AVUIhttp://www.elpuntavui.cat/societat/article/-/940235-escudella-de-recapte-popular-al-calisay.html.


El cau Flos i Calcat esgota les racions de l'escudella de recapte

- Notícia relacionada amb la valoració de l'Escudella de Recapte 2016 apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://www.radioarenys.cat/noticia/el_cau_flos_i_calcat_esgota_totes_les_racions_de_l_escudella_de_recapte.


El cau Flos i Calcat ja fa bullir l'olla de l'escudella de recapte

- Notícia relacionada amb la preparació de l'Escudella de Recapte 2016 apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://www.radioarenys.cat/noticia/el_cau_flos_i_calcat_ja_fa_bullir_l_olla_de_l_escudella_de_recapte.


El Cau Flos i Calcat no aconsegueix les 10.000 ampolles

- Notícia relacionada amb la valoració de la Recollida d'ampolles 2016 apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://www.radioarenys.cat/noticia/el_cau_flos_i_calcat_no_aconsegueix_les_10_000_ampolles_de_cava.


El cau Flos i Calcat farà la recollida d’ampolles diumenge

- Notícia relacionada amb l'inici de la Recollida d'ampolles 2016 apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://www.radioarenys.cat/noticia/el_cau_flos_i_calcat_fara_la_tradicional_recollida_d_ampolles_de_cava_aquest_diumenge.


Els caus d'Arenys viuen l'última setmana de campaments

- Notícia relacionada amb els Campaments 2015 apareguda a la web de Ràdio Arenyshttp://www.radioarenys.cat/noticia/els_caus_d_arenys_viuen_l_ultima_setmana_de_campaments_i_colonies.


Assemblea Demarcació de Girona a Arenys


Assemblea 2013 de la Demarcació de Girona a Arenys

- Notícia de l'Assemblea de la Demarcació de Girona apareguda a la web de MEG: http://demarcacions.escoltesiguies.cat/girona/article/5237/assemblea-2013-de-la-demarcacio-de-girona-a-arenys.


Exposició 60 anys d'escoltisme a la web de MEG

- Notícia relacionada amb l'inauguració de l'exposició "Sempre a apunt" aparaguda a la web de MEG:  http://www.escoltesiguies.cat/noticia/20968/sempre-a-punt-60-anys-descoltisme-i-guiatge-a-arenys-de-mar.


Reportatge a la Revista l'Agenda

- Reportatge del 60è aniversari a la Revista l'Agenda d'Arenys de Mar del mes de maig: http://www.lagenda.cat/arxius/agenda_13-05.pdf.


Notícia del Sopar del 60è a Ràdio Arenys

- Notícia apareguda al web de Ràdio Arenys del Sopar del 60è aniversari: http://radioarenys.cat/?p=noticia&id=12783.


Notícia del 60è aniversari a Ràdio Arenys

- Notícia apareguda al web de Ràdio Arenys sobre els actes del 60è aniversari: http://radioarenys.cat/?p=noticia&id=12768.


L'últim brindis solidari

- Notícia relacionada amb la Recollida d'ampolles de cava 2012 apareguda a la web de El Punt AVUIhttp://www.elpuntavui.cat/societat/article/-/940235-escudella-de-recapte-popular-al-calisay.html.