AVÍS LEGAL


L'AEiG Flos i Calcat pertany a MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA (MEGSJC), una associació inscrita el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 6847, secció 1a de Barcelona i censada a la Secretaria General de Joventut amb el número 00-003-00195, amb CIF G 08931974.

 

Aquesta societat és propietària del nom de domini www.escoltesiguies.cat.

 

- CONDICIONS GENERALS D'ÚS:

 

L'usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.

 

La utilització d'aquesta pàgina web suposa l'acceptació d'aquest avís legal. Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris.

 

L'AEiG Flos i Calcat es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d'aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

 

L'AEiG Flos i Calcat manté aquesta pagina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a una informació d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració dels usuaris de la nostra pagina, que poden fer- nos arribar les seves aportacions i suggeriments a traves de l'adreça flosicalcat@escoltesiguies.cat.