Tot a punt pels Campaments 2019!

Epa!!!

 

Ja ho tenim tot a punt pels Campaments 2019!!! Els Castors i Llúdrigues marxen del 2 al 6 d'agost al terreny de La Vinca situat al municipi de Les Escaules - Alt Empordà, la unitat de Llops i Daines marxarà del 3 al 11 d'agost també al terreny de La Vincasituat al municipi de Les Escaules - Alt Empordà, Rangers i noies Guies marxen de ruta del 3 al 11 d'agost a fer la "Travessa dels estanys amagats", Pioners i Caravel·les marxen de ruta del 5 al 15 d'agost de Bilbao a Mundaka i per últim els Trucs marxaran a fer ruta del GR11 pel Ripollés passant pel camí dels enginyers del 3 al 14 d'agost.

 

A la nostra web trobareu totes les convocatòries de les diferents unitats i la informació actualitzada: www.cauflosicalcat.org.

 

Us esperem a tots i totes!! #sempreapunt

 

Equip d'Agrupament

Escribir comentario

Comentarios: 0