Diada del Pensament 2019!

Diada del pensament 2019
Diada del pensament 2019

Hola famílies!

 

Aquest dissabte 23 de febrer celebrem la diada del pensament escolta i guia, una oportunitat per prendre consciència que som un moviment global i que encara cal educar i treballar per una societat més justa.

 

Aquest any el tema plantejat és el BULLING. Cada unitat quedarà a les 16h als seus respectius locals i farà una dinàmica relacionada amb el tema plantejat i a les 17:15h totes les unitats pujaran cap a la plaça de la sardana (Lourdes) on tot l'agrupament farà una activitat conjunta i on pintarem un mural! 

Us convidem a tots (pares, mares, tutors,  germans, germanes...) a venir al foc de camp que farem a Lourdes a les 17:30h ja que també hi haurà xocolatada i berenar per a tots els assistents gràcies a la Comissió de famílies. L'activitat finalitzarà a les 18:30h.

 

Caldrà que cada infant i jove que vulgui xocolata porti un got de plàstic reutilitzable (el típic de festes majors) ja que no es compraran gots de plàstic d'un sol ús. Tothom que vulgui colaborar en portar una coca per el brenar serà benvinguda (unes 4 coques per unitat seria lo ideal).

 

Moltíssimes gràcies i us esperem a tots i totes!!

 

Equip d'Agrupament

Escribir comentario

Comentarios: 0