Rangers i Guies de sortida al Montseny

Camping les Illes (el Montseny)
Camping les Illes (el Montseny)

Bon dia famílies! 

 

El dissabte 16 de febrer la unitat de Ràngers i Noies guia marxem a dormir al camping les illes (Montseny), on farem una excursió al cim del Matagalls i on també treballarem diferents dinàmiques referents als valors del cau i encarades cap al Raid!  

 

MATERIAL:

 

Esmorzar i dinar de dissabte

Sac i màrfega

Roba d'abric i sabates còmodes per caminar

Carmanyola, got i coberts.

Motxilla petita per l'excursió

Cantimplora plena

Estris d'higiene personal

Llanterna

Foulard!!!!

 

Quedem dissabte 16 de febrer a les 8:00h al Calisay! Per tal de poder arribar al càmping ràpidament, us demanem si seria possible organitzar cotxes tant de pujada (dissabte 16 a les 8:00h al Calisay) com de baixada (diumenge 17 a les 16h al Camping les illes -Montseny), estalviant així temps i diners!

  

El preu d'aquesta sortida és de 18€ a pagar abans del dissabte dia 16 de febrer!! Ingresseu els diners al número de compte següent CC  IBAN ES97-2100-0029-1402-0036-9401 (La Caixa) MOLT IMPORTANT posar el nom del noia/noi en el concepte!!

 

Important confirmar assistència abans del dimecres 13 per poder comprar el material i menjar!! Fem un llistat a continuació d'aquests que tan ens agrada!! Aquí us deixem la convocatòria.

 

Moltes gràcies!!!

 

Els/ les caps R/G

Descarga
Rangers - Convocatòria sortida Montseny
convo_sortidarangers.pdf
Documento Adobe Acrobat 59.6 KB

Escribir comentario

Comentarios: 0