CAUstanyada 2018!!

Hola famílies!!!

 

Ja ha arribat el temps de menjar castanyes, és per això que com cada any al cau celebrem LA CASTANYADA!!

 

El dissabte 27 d'octubre farem jocs, ballarem danses i menjarem castanyes tots i totes juntes. Així doncs, ens trobarem Castors/Llúdrigues, Llops/Daines, Ràngers/Noies Guia, Pioners/Caravel·les i Trucs a les 16h de la tarda a la Plaça de la Sardana (dalt del Parc de Lourdes). La recollida serà a la mateixa plaça a les 18h. Les famílies que vulguin venir a les 17:30-45 a fer un cop de mà i estar amb nosaltres, estarem encantats.

 

Cada nen i cada nena haurà de portar una petita bossa plena de castanyes tallades, després les ajuntarem i les prepararem. Si teniu, també podeu portar paper de diari antic. Ahh i si voleu col·laborar portant una coca per berenar serà fantàstic!! Trobareu la convocatòria a l'apartat de documents de la web.

 

Fins dissabte per celebrar un any més la Castanyada!

 

Les i els Caps

Escribir comentario

Comentarios: 0