L'Ajuntament cedeix a l'agrupament el local del cau Sant Francesc

L'AEiG Flos i Calcat comença el nou curs amb la cessió del local que fins ara feia servir el cau  Sant Francesc, ara que ha deixat la seva activitat i que s'ha adherit a la nostra entitat. L’Alcaldessa ja ens ha confirmat la sessió de l’espai i podrem fer ús dels dos locals.

 

Aquesta unió dels dos caus ha fet que en aquest nou curs siguin molts els nens i nenes que formen part del Flos i Calcat. En concret, són 120 que sumat als monitors que han volgut continuar de l'antic Sant Francesc fa que actualment siguin 150 els integrants del cau. Per tant finalmetn podrem fer ús tant els baixos de l’edifici del Rial Sa Clavella com la sala del Xifré.  Segurament les tres unitats amb menys volum de nens seguiran als baixos del Rial Sa Clavella mentre que les unitats amb més nens i nenes es traslladaran al Xifré.  Amb aquesta cessió, el cau tindrà més espai per encabir tots els infants i joves.

 

Mentrestant, al cau ja preparem la primera sortida del nou curs que serà ja aquest cap de setmana amb la Festa del Pas!!

 

Equip d'Agrupament

Escribir comentario

Comentarios: 0