Encara no tens la samarreta o la dessuadura del cau?

Us volem fer saber que a la botiga LM Infants d'Arenys de Mar ja tenen tot el material de l’Agrupament: samarretes, dessuadores i foulards. També us hem d’informar que hi ha hagut un canvi en els preus en les dessuadores que passen de costar 15 a 20 euros. El motiu d’aquest canvi és que són de més qualitat i per tant l’empresa que ens ho elabora ens ha augmentat el preu de cost. Tot i així, les dessuadores de l’anterior comanda se seguiran venent a 15 euros.

 

·        SAMARRETES: 7 euros

·        DESSUADORES: 20 euros

·        FOULARDS: 6 euros

 

Recordem que la dessuadora es sobretot per a membres del AEiG Flos i Calcat d'Arenys de Mar, tot i que també la poden comprar antics membres del cau que els hi faci il·lusió tenir per lluir-la. També podeu trobar foulards en cas que els haugeu perdut. Més informació a l'apartat de mexandantge del cau.

 

No us quedeu sense!!

 

Equip d'Agrupament

Escribir comentario

Comentarios: 0